Netpulse cms

Mobile - responsive webdesign

Netpulse CMS

Wanneer uw Netpulse website of webshop online geplaatst wordt, is die ook gekoppeld aan een gepersonaliseerd CMS (Content Management Systeem).

Met het Content Management Systeem bieden wij u de mogelijkheid om zelf de inhoud en afbeeldingen van uw website of webwinkel te wijzigen. Geen wachttijden voor aanpassingen meer en ook geen prijzig onderhoudscontract. Nee, u beheert gewoon zelf de inhoud van uw website.
Om het Content Management Systeem te gebruiken is geen bijkomende software nodig. U werkt gewoon via een met wachtwoord en gebruikersnaam beveiligde webruimte.

Het CMS bevat de volgende modules:

  • Een tekstmodule waarin teksten in verschillende talen worden ingegeven, aangepast of verwijderd.
  • Een zoekmodule
  • Een nieuwsbriefmodule
  • Een foto- en productenmodule
  • Een module voor het beheer van links naar andere websites
  • Een webwinkelmodule
  • Een documentenmodule
  • Een video- en audiomodule

 

Netpulse webdesign kiest voor het CMS niet voor zogenaamde “open source (gratis of community)” software. Wij kiezen wel bewust voor het gebruik van professionele en commerciële software, waaronder Microsoft technologie. Wij bieden u daarmee een betrouwbare en toch betaalbare oplossing aan, die op lange termijn goedkoper uitkomt.

U heeft al een website met onderhoudscontract en wil zelf uw website beheren? Het CMS kan gekoppeld worden aan de meeste bestaande websites. Neem contact op met een Netpulse webdesign medewerker om de overschakeling te bespreken.

Netpulse CMS

Overzichtelijk: De verschillende modules en gemaakte teksten zijn in de schermen van het Netpulse CMS terug te vinden.

Netpulse CMS

Eenvoudig: U kan uw teksten direct via uw browser ingeven. U heeft hiervoor geen bijkomende software of specifieke kennis nodig.

Netpulse CMS

Aangepast aan uw website: Het is mogelijk om modules specifiek voor uw website te laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor vacaturebeheer, voorraadbeheer, beheer van reservaties etc.