Een eigen Netpulse website

Website ontwikkeling

Netpulse webdesign ontwierp en ontwikkelde door de jaren heen een website of webshop voor talloze organisaties uit verschillende sectoren. Met die ervaring op zak zijn wij ook u graag van dienst. Elk nieuw Netpulse project wordt gebouwd volgens de nieuwste technische vereisten. Netpulse webdesign vindt het belangrijk om u te voorzien van een site die voldoet aan de normen voor perfecte weergave en werking.

Creativiteit in ontwerp en ontwikkeling zijn ons bij Netpulse webdesign niet vreemd. Omdat een website vandaag niet enkel meer bezocht wordt op pc en mac, vraagt webdesign meer dan een standaard weergave. Kijk ook eens op onze responsive webdesign pagina waar u meer informatie terugvindt over het aanpassen van  webpagina's voor weergave op een mobiel toestel.

Hoe gaan wij te werk?

 • Stap 1: Wie bent u?
  Wij leren u graag iets beter kennen. We plannen een uitgebreid gesprek waarin al uw noden en wensen voor uw webproject aan bod komen
 • Stap 2: Welke zijn uw noden?
  Het doel en de functionaliteiten van de webpagina's worden in kaart gebracht.
 • Stap 3: Structuur.
  Alle webpagina’s worden in kaart gebracht op een blanco voorbeeldsite. Als alle pagina’s en knopjes er zijn, gaan we over naar de volgende stap.
 • Stap 4: Webdesign.
  Een Netpulse webdesign moet op de eerste plaats evenwichtig en aantrekkelijk ogen. Webdesign houdt bij ons in dat wij u een design aanleveren. U geeft feedback op het voorontwerp van de webpagina's en wij perfectioneren het design.
 • Stap 5: Website in zicht!
  Uitwerking van de definitieve website. Alle voorgaande stappen worden samen gepuzzeld en in een website of webshop gegoten. De webtoepassing wordt gekoppeld aan ons eigen Netpulse CMS zodat u zelf de inhoud kan aanpassen.
 • Stap 6: Start!
  Eens de webontwikkeling en webdesign afgerond zijn, plaatst Netpulse na uw goedkeuring de website of webshop online.