Digital marketing Realiseer je doel

Mobile - responsive webdesign

Mijn eigen website online…maar wat nu?

Het is zo ver, je splinternieuwe website staat online, al dan niet met webshop en allerlei technische hoogstandjes. Je wil natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen jouw website bezoeken en liefst ook nog regelmatig terugkomen. Tijd voor digital marketing!

Social media

Er bestaan een heleboel sociale media die je voor digital marketing doeleinden kan inschakelen om mogelijke bezoekers te bereiken. De meest bekende voorbeelden zijn Facebook en Twitter. Niemand hoeft voluit voor het hele digital marketing pakket te gaan om succes te hebben. Beter is om een verstandige keuze te maken op basis van je doelgroep.
Experimenteer met sociale media en zorg ervoor dat je volgers en vrienden krijgt. Stuur hen door naar je website en beloon hen ook als ze dat doen (door bijvoorbeeld korting toe te kennen).

En wat met Google Adwords

Om meer verkeer naar uw website te trekken, kan u Google ook vragen om uw website te laten verschijnen in het betalende gedeelte bovenaan en rechts van hun zoekpagina wanneer een klant bepaalde zoektermen opgeeft. Dit is het Google Adwords systeem. Ook op de sociale media kan u betalen om een advertentie aan specifieke doelgroepen te tonen. Het komt erop aan om voor uw digital marketing een evenwicht te vinden tussen spontaan verkeer naar uw website via bijv. SEO en social media conversaties en betalend verkeer via Google adwords of social media ads.

Tijd, moeite en... geld?

Een groot budget is altijd handig maar nog belangrijker is om bewust tijd vrij te maken en te investeren in sociale media en SEO. Weet dat het geduld en de tijd die je er in steekt, zijn vruchten af zal werpen. Wil u onmiddellijk resultaten zien, kan u beter gaan voor een Adwords campagne.

Netpulse doet waar u geen tijd voor heeft!

Laat u de opstart en/of onderhoud van uw online marketingplan of het beheer van uw Adwords campagne liever over aan een specialist? Dat kan, vraag hier informatie over een digitaal marketingplan dat gericht is op uw specifieke noden. Netpulse bezorgt u maandelijks een rapport over uw Adwords campagne.